Zoeken naar bedrijfskleding groenendijk

bedrijfskleding groenendijk
Groenendijk Bedrijfskleding.
Over Groenendijk Bedrijfskleding. Wij hebben een groothandel in bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen Wij leveren een uitgebreide service. Wij focussen ons niet op een bepaalde branche maar zijn breed in de markt aanwezig. Zo kan een eenmansbedrijf op de hoek bij ons terecht maar ook de onderneming met meer dan 500 medewerkers. Over Groenendijk Bedrijfskleding.
Groenendijk Bedrijfskleding B.V. in Woerden Groothandel in kleding en mode Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Informatie over Groenendijk Bedrijfskleding B.V. de groot en detailhandel in bedrijfsschoenen, kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Is dit uw bedrijf? Pas gratis deze tekst aan. Bent u bedrijfseigenaar? Meld u gratis aan. Kaartweergave Groenendijk Bedrijfskleding B. Onze bezoekers over Groenendijk Bedrijfskleding B.V.
Groenendijk Bedrijfskleding BV.
Groenendijk Bedrijfskleding garandeert door de introductie van TextilePoint dat de cirkel gesloten wordt. Circulair ontworpen bedrijfskleding kan nu nóg hoogwaardiger verwerkt worden en krijgt een tweede leven. TextilePoint bestaat uit een verrijdbare houder en zakken en is nu verkrijgbaar op de webshop van Groenendijk Bedrijfskleding.
Profi-Step stapt verder als Groenendijk Bedrijfskleding Profi-Step Profi-Step.
Profi-Step stapt verder onder de naam Groenendijk Bedrijfskleding! Op woensdag 22 november 2017 maakte Profi-Step officieel bekend haar bedrijfsnaam te veranderen in Groenendijk Bedrijfskleding. Profi-Step is al sinds 2010 onderdeel van de Groenendijk Groep, maar zal nu definitief verdergaan onder de naam Groenendijk Bedrijfskleding.
Groenendijk Bedrijfskleding B.V.
MVO-Nederland heeft ons recent genoemd als een van de koplopers wat betreft circulaire kleding oplossingen en in 2016 hebben wij met onze eigen circulaire kledinglijn een Corporate Fashion Award gewonnen. Groenendijk Bedrijfskleding heeft op vrijdag 18 maart de Duurzaamheidsprijs 2017 regio Woerden vanuit D66 in de wacht gesleept.
Vacature Accountmanager New Business AV Werving Selectie.
Zij levert aan zowel kleinere bedrijven als corporates, in de gehele Benelux. Groenendijk Bedrijfskleding is een groeiende organisatie, waar elke medewerker de passie en overtuiging deelt, dat bedrijfskleding een integraal onderdeel is van een plezierige en duurzame werkomgeving waar mensen en het milieu baat bij hebben.
Groenendijk Bedrijfskleding BV koopt het bedrijfscomplex aan de Carrosserieweg 1 en 5 te Woerden IJsselstreek Zakelijk BV.
Op maandag 2 oktober 2017 is op feestelijke wijze de sleutel van het bedrijfscomplex Carrosserieweg 1 en 5 overhandigd aan Groenendijk Bedrijfskleding door de Gemeente Woerden. Groenendijk Bedrijfskleding is in de huidige locatie aan de Golf van Biskaje uit haar jasje aan het groeien en was toe aan groter en eigen pand om haar bedrijfsactiviteiten in Woerden voort te kunnen zetten.
Groenendijk Bedrijfskleding Bv Woerden 3446 CM Woerden, Straat Van Gibraltar 1, KAMER VAN KOOPHANDEL NUMMER 30241730.
Klik op één van de pictogrammen om het bedrijf te delen. Bedrijfsinformatie Groenendijk Bedrijfskleding BV. Groothandel in werkkleding. Kamer van Koophandel nummer. Kerncijfers Groenendijk Bedrijfskleding BV. Van 50 tot 99 Werknemers. Kaderleden Groenendijk Bedrijfskleding BV. Exporteer de lijst met directieleden.
Groenendijk Bedrijfskleding BV Woerden.
Openbare publicaties over Groenendijk Bedrijfskleding BV. De Kamer van Koophandel heeft recent in de Staatscourant de volgende dertien mededelingen openbaar gepubliceerd over Groenendijk Bedrijfskleding BV.: 2018-01-09: Wijziging: Per 5-1-2018 is Bestuurder Marinus Groenendijk in functie getreden. 2018-01-08: Fusie/splitsing: Op 29-12-2017 fusieakte verleden.
Groenendijk Bedrijfskleding neemt Fashion Business Club over Ondernemerskring Woerden.
Groenendijk Bedrijfskleding neemt Fashion Business Club over. 19 sep Groenendijk Bedrijfskleding neemt Fashion Business Club over. Geplaatst op 1103h: in Woerden.TV door woerdentv. Op 15 september heeft Groenendijk Bedrijfskleding de bedrijfskleding activiteiten overgenomen van het failliet verklaarde bedrijf Fashion Business Club.

Contacteer ons