Meer resultaten voor registratienummer aannemer opzoeken

registratienummer aannemer opzoeken
Aannemer Belgium.be.
Deze commissie probeert de geschillen bij te leggen tussen de bouwheer, de architect en de aannemer of vaklui die het werk heeft uitgevoerd. Meer informatie over bouwen met een architect, een aannemer zoeken, oplichting, de wet Breyne en cashbetalingen op de site economie.fgov.be.
De tijdelijke handelsvennootschap Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Toegang tot dit deel van. Tips Advies Ondernemingsdatabank is voorbehouden voor abonnees. Heeft u nog geen abonnement? Abonneer u nu voor onmiddellijke toegang tot alle adviezen. Indicator Tiensesteenweg 306 3000 Leuven Tel: 016 35 99 00 Fax: 016 70 14 01.
Is mijn aannemer met alles in orde?
Maar u kan via deze weg wel snel nagaan of de aannemer waarmee u in zee gaat vrij is van fiscale en sociale schulden. Wanneer er staat: Verplicht" tot inhouding: NEEN" dan heeft deze aannemer geen schulden bij de fiscus of de RSZ.
Automatische registratie als aannemer.
De aanvragen tot registratie die op 1 januari 2011 nog niet definitief zijn afgehandeld, worden door de bevoegde registratiecommissie afgesloten en doorgezonden naar het ondernemingsloket dat de ondernemer heeft ingeschreven in de KBO. Dit ondernemingsloket zorgt voor de inschrijving van het registratienummer in de KBO. Automatische registratie als aannemer.
Parketnummers per arrondissement Juridisch kennisportaal.
Hoor en wederhoor. Machtiging op eigen verzoek RM. Machtiging voortgezet verblijf. Middelen en maatregelen. Aanbesteding in de bouw. Aanneming van werk. Aansprakelijkheid in de bouw. Bouwnormen en eisen. Meer en minderwerk. Overgang rechten en verplichtingen. Verplichtingen en risico's' van aannemer.
Stichting Normering Arbeid.
In het openbare register van de SNA kan real-time geraadpleegd worden welke ondernemingen over het SNA keurmerk beschikken. Een onderneming in het register opzoeken kan op diverse manieren. In de eerste tien maanden van 2018 is het aantal gecertificeerde ondernemingen wederom gestegen.
Is je aannemer geregistreerd? Aannemer Livios.
Maar wat houdt zon registratie precies in en is een geregistreerd aannemer hetzelfde als een erkend aannemer? Een geregistreerd aannemer heeft van de overheid een registratienummer gekregen dat hij meestal vermeldt op zijn briefpapier en documenten. Om er zeker van te zijn dat die registratie nog altijd geldt, kan je het registratienummer controleren op ons professionele luik.
Aangifte van werken: Algemene info Veel gestelde vragen Sociale Zekerheid.
Wanneer moet de aannemer de werken melden? De aannemer aannemer die de aangifte doet op wie de opdrachtgever bouwheer een beroep doet om, tegen een prijs, geviseerde werken uit te voeren of te laten uitvoeren moet de werken melden en alle inlichtingen betreffende de bouwplaats, de opdrachtgever en de eventuele onderaannemers verstrekken.
LINKS.
Fiscale behandeling van meerwaarden. Registratienummer van de aannemer. Meest gestelde vragen van de belastingen. Overnameprijs en goodwill. Btw aftrekbaarheid van kosten. Attest 6% btw. Meest gestelde vragen over btw. Controle belgisch en europees btw nummer. Belgische BTW nummers opzoeken. Publicaties vennootschappen en vzw's.'
Databank van de erkende aannemers.
Vanaf deze pagina kunt u de databank van de erkende aannemers ondervragen. Indien u het exacte ondernemingsnummer of het btw-nummer van de aannemer kent, zoek dan hier.: CZ Tsjechische Republiek. Indien u het exacte ondernemingsnummer of btw-nummer niet kent, zoek dan hier.:

Contacteer ons