Resultaten voor oortjespad kamerik openingstijden

oortjespad kamerik openingstijden
Restaurant Kameryck in Kamerik.
Zoek een deal. Restaurant Kameryck in Kamerik. Online reserveren niet mogelijk. Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Over Restaurant Kameryck. Oortjespad 3, 3471 HD Kamerik. Klik hier voor de openingstijden en meer. Restaurant Kameryck heeft de volgende menus beschikbaar.:
luxe kamperen bij de boer op minicamping t Oortjeshek in Kamerik. luxe kamperen bij de boer op minicamping t Oortjeshek in Kamerik.
Voor" zowel kinderen als volwassenen een geweldige beleving! Wibe en Hendrika zijn gastvrij en nemen alle tijd en geduld om alles uit te leggen. We komen zeker terug." Jeroen Klein facebook. Hier bevinden wij ons. van Vliet Oortjespad 2 3471 HD Kamerik.
Kinderboerderij Oortjespad indebuurt Woerden.
Restaurants en horeca. Nieuw in Woerden. Tip de redactie. De Woerdense Courant. Tip de redactie. De Woerdense Courant. Kies je plaats. Vandaag 0930: 1700: uur Nu gesloten Alle openingstijden. Foto: Facebookpagina Oortjespad. Deel WhatsApp Email Tweet. Oortjespad 1 3471 HD Kamerik.
Routes, heerlijk fietsen of wandelen in een landelijke omgeving.
TOP Oortjespad is een uitstekend startpunt voor een fiets of wandeltocht. Gemarkeerde routes brengen u onder andere langs middeleeuwse weteringen, polders, veenweidegebied en karakteristieke dorpjes zoals Kamerik. Tips in de omgeving. Uw browser laat geen ondersteuning toe voor inline frames.
Vergaderruimte in Kamerik: Kameryck 43 reviews.
Zaalverhuur Den Haag. Oortjespad 3 3471 HD Kamerik. Toon telefoonnummer Toon nummer Open website Stuur e-mail Aanvraag. Tussen Utrecht en Amsterdam en toch midden in Het Groene Hart Woerden / Breukelen, ligt prachtig tussen de weilanden deze bijzondere accommodatie. De omgeving ademt de landelijke sfeer van het Groene Hart met weilanden, brede sloten, oude boerderijen, plassen met waterlelies en wuivende rietkragen.
Oortjespad Recreatie Midden-Nederland.
Op Oortjespad vindt u ook de accommodatie Kameryck, met onder andere een Pitch Putt baan, restaurant en evenementenlocatie. Op het Oortjespad is een unieke kinderboerderij. Uniek, omdat de kinderboerderij midden tussen de weilanden ligt. Het landschap is zo wijds, dat zelfs de kerktorens van Woerden en Kamerik aan de horizon te zien zijn.
Restaurants in Kamerik Eet.nu.
Frans Oortjespad 3, 3471 HD, Kamerik, Nederland. 88, op schaal 1 10 3 recensies 1 fan. Eeterij de Herberg. Frans Van Teylingenweg 48, 3471 GC, Kamerik, Nederland. 73, op schaal 1 10 3 recensies 0 fans. Alle Franse restaurants in Kamerik.
Dieren, zwemmen en spelen! Oortjespad Kidsproof Utrecht.
3471 HD Kamerik Openingstijden Zie de site voor de actuele openingstijden. Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer. Bij Recreatieterrein Oortjespad kun je naar de speeltuin, kinderboerderij of het peuterbadje! Lekker een eind wandelen of fietsen door het Groene Hart en dan neerploffen op een bankje op het Oortjespad!
Openingstijden van Recreatieterrein Oortjespad Kinderboerd.bezoekerscentrum in Kamerik.
Recreatieterrein Oortjespad Kinderboerd.bezoekerscentrum. Openingstijden Recreatieterrein Oortjespad Kinderboerd.bezoekerscentrum Kamerik. 1 Recreatieterrein Oortjespad Kinderboerd.bezoekerscentrum vestiging gevonden in Kamerik. U zocht: Recreatieterrein Oortjespad Kinderboerd.bezoekerscentrum in Kamerik. Hulp nodig met het vinden van Recreatieterrein Oortjespad Kinderb. Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822.
Groendiensten Reinaerde Kameryck.
Krachtig en zelfbewust: Kijken naar de mogelijkheden en sterke punten van een cliƫnt en niet naar problemen en zwakke punten. Het terrein ligt landelijk in Het Groene Hart in de buurt van Kamerik. Er is een ruimte om te lunchen.

Contacteer ons