Resultaten voor zuwe zorg woerden

zuwe zorg woerden
Wijzigingen specialistische GGZ regio Woerden Altrecht.
De organisatie van de specialistische GGZ in de regio Woerden wijzigt vanaf 1 januari 2016. Altrecht en het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis die nu samenwerken in het Regionaal Psychiatrisch Centrum Woerden, RPCW en het St Antonius Ziekenhuis gaan deze zorg in de toekomst anders organiseren.
Zorgcentrum Zuwe Woon/zorgcentra Woerden ZorgGids Nederland.
Wet en regelgeving zorg. Vrijwilligerswerk in de zorg. In het Zorgcentrum Zuwe kunt u terecht voor verschillende vormen van zorg. Naast een verpleeghuis zijn er ook nog appartementen te huur en aanleunwoningen. Vanuit deze woningen kunt u zorg aanvragen via Zuwe.
St Antonius Woerden Woerden.
3447 GN Woerden. Locatie Deze locatie is onderdeel van St Antonius. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 65 waarderingen. 89% beveelt deze zorginstelling aan. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. 3 december 2018 Goedgekeurd door de redactie. Ik probeer hier al 10 jaar mijn operatieverslag op te vragen maar ik heb nog steeds bijna niets ontvangen. Het oorspronkelijke Zuwe Hospoort is inmiddels failliet.
Start Snel Polanen.
Specialist in beweging. De Fysiotherapeuten Maatschap Woerden levert u deskundige fysiotherapeutische zorg. Onze fysiotherapeuten hebben veel ervaring op bijna alle specialisaties. Dat maakt dat u altijd de meest passende behandeling krijgt. Het draait steeds om de vraag hoe we het beste resultaat voor ├║ kunnen behalen.
Zuwe Zorg BV Utrecht.
Zuwe Zorg BV heeft vijf bij de Kamer van Koophandel geregistreerde nevenvestigingen op een locatie anders dan de hoofdvestiging.: Careyn Het Waterschapshuis, gelegen aan de Knotwilgenlaan 2 in Kamerik gemeente Woerden. Careyn Snavelenburg, gelegen aan de Snavelenburg 1 in Maarssen gemeente Stichtse Vecht.
Bestemmingsplan Zuwe Zorgcentrum Woerden Woerden.nl. Woerden-logo.
Zuwe Zorgcentrum Woerden brengt een Bouwkrant uit die de communicatie rondom de nieuwbouw ondersteunt. U kunt deze bouwkrant via de site van Zuwe Zorg bekijken: Bouwkrant Zuwe. Uw mening helpt ons. You must have JavaScript enabled to use this form.
St. Antonius Ziekenhuis, loc. Woerden voormalig Zuwe Hofpoort Ziekenhuis.
Deze locaties hebben het roze lintje gekregen. We verwachten dat Woerden volgend jaar als poliklinische locatie het roze lintje weer ontvangt. Mammacareteam, samen voor de beste zorg. Of u nu te maken krijgt met de specialist of andere zorgverleners, u kunt in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis rekenen op de beste en persoonlijke zorg.
Zuwe Hofpoort wordt St. Antonius Ziekenhuis Woerden Nieuwe Meerbode.
Antonius Utrecht Leidsche Rijn. Volgens de voorzitter van de Raad van Bestuur, Douwe Biesma, is er zonder fusie voor Zuwe Hofpoort geen toekomst weggelegd. De zorgvraag wordt complexer, zorgverzekeraars stellen hogere eisen en er zijn grote investeringen nodig op het gebied van apparatuur en behandeltechnieken. Ook het up-to-date houden van de locaties kost veel geld. Hoe onlogisch het misschien ook klinkt, bijbouwen in Utrecht is effici├źnter dan renoveren in Woerden. Wij geloven dat wij door samen te gaan de zorg in de regio op hoog niveau kunnen houden, aldus staat er in de brief die door het ziekenhuis huis aan huis in de regio is verspreid.
Home Careyn.
Volledig Pakket Thuis. Zorg in de laatste levensfase. Acuut hulp nodig. Zorg op afstand. Uw zorg regelen. Wachttijden voor zorg thuis. U komt er niet uit? Bel de Careyn Klantenservice: 088 123 99 88. Wonen met Zorg. In het Zorgcentrum.
Spoedzorg Woerden verdwijnt per 2018, wethouder woest RTV Utrecht.
Vorige week werd al bekend dat de spoedeisende hulp bij het Hofpoort Ziekenhuis in Woerden over drie weken s nachts dicht gaat. Mensen die overdag spoedeisende ziekenhuishulp nodig hebben, kunnen tussen juni en januari 2018 kunnen nog wel terecht in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis.

Contacteer ons