Op zoek naar oortjespad openingstijden?

oortjespad openingstijden
Recreatieterrein Oortjespad, een leuk dagje uit.
Oortjespad is een unieke verzameling van bezoekerscentrum, speelweide, visplas en kinderboerderij. Oortjespad is vernoemd naar de weg Oortjespad, een oud tolpad een oortje is een oude muntsoort, één oortje voor je lam of jenever en je laatste kon je versnoepen.
Restaurant Kameryck in Kamerik.
Zoek een deal. Restaurant Kameryck in Kamerik. Online reserveren niet mogelijk. Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Over Restaurant Kameryck. Oortjespad 3, 3471 HD Kamerik. Klik hier voor de openingstijden en meer. Restaurant Kameryck heeft de volgende menus beschikbaar.:
Oortjespad Recreatie Midden-Nederland.
Verder slot vindt u op het recreatieterrein van Oortjespad een aantal speelweiden. Deze speelweiden zijn zeer geschikt voor een picknick of sport en spel. Voor de kinderen staan er diverse speeltoestellen. Tot slot is Oortjespad ook een TOP link: toeristisch overstappunt.
Kerst bij Kameryck Kamerik VVV NL.
Vind een VVV. Kerst bij Kameryck Kamerik. Kerst bij Kameryck Kamerik. Meerdere data tussen: zo 23 december 2018 en di 25 december 2018. Geniet van de kerstdagen bij Kameryck! Ook dit jaar wordt de locatie weer gehuld in een sprookjeachtige kerstfeer.
Kinderboerderij Oortjespad Startpagina Facebook.
Openingstijden: 0930: 1700.: Verloskundigenpraktijk Uitgerekend Woerden. Sint in Woerden. De Bunny Kruidenier. Artikelen voor huisdieren. Kinderboerderijen in Kamerik. Meer weergeven triangle-down. Pagina's' die deze pagina leuk vindt. Boerderij de Boerinn. Meer weergeven triangle-down. Plaatsen Kamerik Sport en recreatie Kinderboerderij Oortjespad.
Recreatieterrein Oortjespad Uitjes.nl.
Je kunt er dieren aaien op de kinderboerderij, een kijkje nemen in het bezoekerscentrum, spetteren in het peuterbadje of een hengeltje uitgooien in de visplas. Op Oortjespad is het allemaal mogelijk. Maar ook de omgeving is de moeite waard. Op het Oortjespad is een unieke kinderboerderij.
luxe kamperen bij de boer op minicamping t Oortjeshek in Kamerik. luxe kamperen bij de boer op minicamping t Oortjeshek in Kamerik.
Voor" zowel kinderen als volwassenen een geweldige beleving! Wibe en Hendrika zijn gastvrij en nemen alle tijd en geduld om alles uit te leggen. We komen zeker terug." Jeroen Klein facebook. Hier bevinden wij ons. van Vliet Oortjespad 2 3471 HD Kamerik.
Recreatieterrein Kinderboerderij Natuur Kamerik Utrecht Recreatieterrein Oortjespad DagjeWeg.NL.
Voor u op pad gaat: controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder. Goede Vrijdag geopend. eerste paasdag geopend. tweede paasdag geopend. eerste pinksterdag geopend. tweede pinksterdag geopend. eerste kerstdag gesloten. tweede kerstdag gesloten. Op Recreatieterrein Oortjespad is van alles te beleven.
Groendiensten Reinaerde Kameryck.
Krachtig en zelfbewust: Kijken naar de mogelijkheden en sterke punten van een cliënt en niet naar problemen en zwakke punten. Het terrein ligt landelijk in Het Groene Hart in de buurt van Kamerik. Er is een ruimte om te lunchen.
Dieren, zwemmen en spelen! Oortjespad Kidsproof Utrecht.
3471 HD Kamerik Openingstijden Zie de site voor de actuele openingstijden. Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer. Bij Recreatieterrein Oortjespad kun je naar de speeltuin, kinderboerderij of het peuterbadje! Lekker een eind wandelen of fietsen door het Groene Hart en dan neerploffen op een bankje op het Oortjespad!

Contacteer ons