Meer resultaten voor zuwe hofpoort ziekenhuis

zuwe hofpoort ziekenhuis
St. Antonius Ziekenhuis, loc. Woerden voormalig Zuwe Hofpoort Ziekenhuis.
Mammacareteam, samen voor de beste zorg. Of u nu te maken krijgt met de specialist of andere zorgverleners, u kunt in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis rekenen op de beste en persoonlijke zorg. Wij staan met ons mammacareteam voor snelle en deskundige borstkankerzorg.
Zuwe Hofpoort verder als St. Antonius Ziekenhuis Woerden Woerden.TV.
Een nieuwe naam, logo en kleuren. Het Zuwe Hofpoort ziekenhuis gaat vanaf nu verder als het St. Antonius Ziekenhuis Woerden. De afgelopen dagen is er hard gewerkt om het Woerdense ziekenhuis te voorzien van haar nieuwe uitstraling. Zo is de nieuwe naam van het ziekenhuis op de voorkant van het pand geplaatst en zijn de borden opnieuw bestickerd.
Zuwe Hofpoort Ziekenhuis Wikipedia.
Het Zuwe Hofpoort Woerden is een ziekenhuis in Woerden. De Sint Maartenskliniek heeft een vestiging in het gebouw van het Ziekenhuis, en er is een apotheek in het gebouw gevestigd. Ook is er een zogenaamde zorgpassage met winkels die patiënten van het ziekenhuis mogelijk nodig hebben, een restaurant, een kinderopvang, en een slaapcentrum voor de diagnose en behandeling van slaapproblemen.
Zuwe Hofpoort Ziekenhuis.
Fysiotherapie ook s avonds. Particuliere tarieven 2018. Zuwe Hofpoort Ziekenhuis. Dit is de hoofdlocatie van de Fysiotherapeuten Maatschap Woerden. Ons team van kundige fysiotherapeuten werkt hier nauw samen met de specialisten van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis en de Maartenskliniek Woerden.
Zuwe Hofpoort Ziekenhuis Oogheelkunde in Woerden.
Hier is Zuwe Hofpoort Ziekenhuis gevestigd in Woerden. Klik op de map voor meer informatie en een routeplanner naar Zuwe Hofpoort Ziekenhuis. Zuwe Hofpoort Ziekenhuis werkt o.a. Op de website van Zuwe Hofpoort Ziekenhuis vind u informatie als: adres gegevens straat, huisnummer, postcode en woonplaats.
Zuwe Hofpoort wordt St. Antonius Ziekenhuis Woerden St. Antonius Ziekenhuis.
Antonius Ziekenhuis Woerden. Van maandag 2 tot 16 oktober is Zuwe Hofpoort en St. Antonius zichtbaar in het straatbeeld in de regio Woerden om de naamswijziging aan te kondigen. Het ziekenhuis in Woerden heet vanaf 13 oktober St. Antonius Ziekenhuis Woerden.
Hofpoort verslikt zich in implementatie labsysteem Actueel Skipr.
Het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden heeft zich verslikt in de implementatie van een nieuw laboratoriuminformatiesysteem. Hierdoor kunnen in het ziekenhuis momenteel geen operaties plaatsvinden. Ook neemt het Zuwe Hofpoort s avonds en s nachts geen spoedpatiënten op. De sluiting was niet voorzien, laat het ziekenhuis desgevraagd weten.
Zuwe Hofpoort Ziekenhuis, Woerden.
Begin 2015 wordt een besluit genomen over de eventuele fusie. Score Zuwe Hofpoort Ziekenhuis, Woerden. Informatie over bezoektijden, telefoonnummers van de verschillende specialistische afdelingen en adresgegevens van de Maartenskliniek Woerden vind je op de website van Zuwe Hofpoort Ziekenhuis: http//www.zuwehofpoort.nl/.:
St Antonius Woerden Woerden.
Het oorspronkelijke Zuwe Hospoort is inmiddels failliet. Het Antonius is wel iets. 26 november 2018 Goedgekeurd door de redactie. Ik ben niet verder gekomen dan de bali om mij te melden want daar werd mij verteld dat mijn afspraak niet door ging omdat de chirurg ziek is al meer dan 1 week en nu mag ik wachten op een. 22 november 2018 Goedgekeurd door de redactie. De arts kijkt de patient niet aan tijdens consult. Hij zit tijdens het hele consult met z'n' rug naar de patient toe en praat heel zachtjes niet naar de patient maar naar z'n' beeldscherm toe wat dus. Bekijk alle waarderingen. Waardeer deze zorginstelling. Er zijn 65 waarderingen. 89% beveelt deze zorginstelling aan. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Met een keurmerk laat een instelling zien dat het aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet. Bekijk hier het overzicht van keurmerken van deze instelling. Bekijk alle kwaliteitsinformatie. Is St Antonius Woerden de zorginstelling die het beste bij u past? Selecteer uw keuzehulp. Crohn en colitis ulcerosa IBD. Patiëntenwijzer bloed en lymfeklierkanker. Vergelijkingshulp kind en ziekenhuis.
Stichting Zuwe Hofpoort Ziekenhuis Woerden.
Kantoren Zuwe Hofpoort Ziekenhuis, gelegen aan de Zaagmolenlaan 4 in Woerden gemeente Woerden. Stichting Zuwe Hofpoort Ziekenhuis, gelegen aan de Pompmolenlaan 41 A in Woerden gemeente Woerden. Zuwe Hofpoort Ziekenhuis, gelegen aan de Pompmolenlaan 41 C in Woerden gemeente Woerden.

Contacteer ons