Resultaten voor kinderboerderij oortjespad kamerik openingstijden

kinderboerderij oortjespad kamerik openingstijden
Recreatieterrein Oortjespad, een leuk dagje uit.
Oortjespad is een unieke verzameling van bezoekerscentrum, speelweide, visplas en kinderboerderij. Oortjespad is vernoemd naar de weg Oortjespad, een oud tolpad een oortje is een oude muntsoort, één oortje voor je lam of jenever en je laatste kon je versnoepen.
Kinderboerderij Oortjespad indebuurt Woerden.
Kies je plaats. Vandaag 0930: 1700: uur Nu gesloten Alle openingstijden. Foto: Facebookpagina Oortjespad. Deel WhatsApp Email Tweet. Oortjespad 1 3471 HD Kamerik. 0930: 1700: Dinsdag. 0930: 1700: Woensdag. 0930: 1700: Donderdag. 0930: 1700: Vrijdag. 0930: 1700: Zaterdag. 0930: 1700: Zondag. Van 1 november tot 1 maart op vrijdag en zaterdag gesloten. Op Koningsdag, eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten. Over Kinderboerderij Oortjespad.
Oortjespad: Toelichting.
Het voorliggende bestemmingsplan heeft tot doel om de beoogde ontwikkeling van het bestaande recreatiegebied, de kinderboerderij en het multifunctionele recreatiecentrum Kameryck aan het Oortjespad te Kamerik mogelijk te maken. In het voorliggende bestemmingsplan is zoveel mogelijk geprobeerd de planologische ruimte als een maatpak vorm te geven: op de verbeelding en in de planregels wordt ruimte gegeven waar mogelijk en beperkingen opgelegd waar noodzakelijk.
Kinderboerderij Oortjespad Startpagina Facebook.
Openingstijden: 0930: 1700.: Verloskundigenpraktijk Uitgerekend Woerden. Sint in Woerden. De Bunny Kruidenier. Artikelen voor huisdieren. Kinderboerderijen in Kamerik. Meer weergeven triangle-down. Pagina's' die deze pagina leuk vindt. Boerderij de Boerinn. Meer weergeven triangle-down. Plaatsen Kamerik Sport en recreatie Kinderboerderij Oortjespad.
Openingstijden van Kinderboerderij in Kamerik.
Openingstijden Kinderboerderij Kamerik. 4 Kinderboerderij vestigingen gevonden in Kamerik. U zocht: Kinderboerderij in Kamerik. Hulp nodig met het vinden van Kinderboerderij in Kamerik? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. Bel 0906 100 1822 090, p/m. Recreatieterrein Oortjespad kinderboerd./bezoekerscentrum.
Recreatieterrein Kinderboerderij Natuur Kamerik Utrecht Recreatieterrein Oortjespad DagjeWeg.NL.
Voor u op pad gaat: controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder. Goede Vrijdag geopend. eerste paasdag geopend. tweede paasdag geopend. eerste pinksterdag geopend. tweede pinksterdag geopend. eerste kerstdag gesloten. tweede kerstdag gesloten. Op Recreatieterrein Oortjespad is van alles te beleven. Er is een kinderboerderij waar de geiten nieuwsgierig op je af komen lopen. Ook lopen er kleine hangbuikzwijntjes rond. Verder zijn er lig en speelweiden, een dagcamping, een peuterbadje en een bezoekerscentrum. Dat is heerlijk genieten van de prachtige natuur! Let op: prijzen zijn altijd prijzen vanaf, vrijblijvend en onder voorbehoud. Toegankelijk voor mindervaliden: Onbekend. Oortjespad 1 3471 HD Kamerik.
Elk kind houdt toch van dieren. Liefst Leidsche Rijn Liefst Leidsche Rijn.
Ook staat er een natuur educatiegebouwtje met nog onbekende openingstijden. Dierenweide Park Oog in Al ligt in de wijk Oog in Al. De basis van het park Oog in Al stamt nog uit de 17e eeuw. De huidige dierenweide is rond 1920 gerealiseerd. De weide is vanaf veel punten in het park te zien. Bij de bibliotheek in het park is een speciale zichtplek met informatieborden. In de dierenweide leven ook damherten. De kudde bestaat uit een aantal hindes vrouwtjesherten en één bok. Op het Oortjespad is de unieke kinderboerderij Oortjespad gelegen. Uniek, omdat de kinderboerderij midden tussen de weilanden ligt. Het landschap is zo wijds, dat zelfs de kerktorens van Woerden en Kamerik aan de horizon te zien zijn.
Dieren, zwemmen en spelen! Oortjespad Kidsproof Utrecht.
3471 HD Kamerik Openingstijden Zie de site voor de actuele openingstijden. Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer. Bij Recreatieterrein Oortjespad kun je naar de speeltuin, kinderboerderij of het peuterbadje! Lekker een eind wandelen of fietsen door het Groene Hart en dan neerploffen op een bankje op het Oortjespad!
Recreatieterrein Oortjespad Uitjes.nl.
Maar ook de omgeving is de moeite waard. Op het Oortjespad is een unieke kinderboerderij. Uniek, omdat de kinderboerderij midden tussen de weilanden ligt. Het landschap is zo wijds, dat zelfs de kerktorens van Woerden en Kamerik aan de horizon te zien zijn.
Kinderboerderijenactief Activiteiten Kinderboerderijenactief.
De Kinderboerderij is op beide Kerstdagen en Nieuwjaarsdag gesloten. Altijd al willen weten hoe een bij leeft en wat een imker doet? De leden van bijenhoudersvereniging Noord-Holland Noord vertellen het je! Op zondag 14 augustus organiseren de leden van de bijenhoudersvereniging tussen 11.00 en 16.00 uur een bijendag bij De Helderse Vallei. Ze vertellen dan alles over het leven van de bij, waarom bijen zo nuttig zijn en wat het betekent om imker te zijn. Ook zijn er diverse demonstraties en activiteiten. Kom ook en ontdek het bijzondere leven van deze wonderlijke zoemende dieren van dichtbij! De Helderse Vallei is te vinden bij de parkeerplaats Donkere Duinen in Den Helder. Kijk op www.deheldersevallei.nl voor de openingstijden en meer informatie.

Contacteer ons