Resultaten voor kinderboerderij oortjespad

kinderboerderij oortjespad
Kinderboerderij Kameryck Prachtige locatie in het Groene Hart, Utrecht.
Kinderboerderij het Oortjespad. Dat ademt rust en ruimte! Kinderboerderij het Oortjespad is uniek omdat de kinderboerderij midden tussen de weilanden ligt. Het landschap is zo wijds, dat zelfs de kerktorens van Woerden en Kamerik aan de horizon te zien zijn.
Routes, heerlijk fietsen of wandelen in een landelijke omgeving.
Oplaadpunten elektrische fiets. Oortjespad 3, 3471 HD Kamerik. T: 0348 400 771. tot 1 nov: dagelijks 10.00-21.00 uur. tot 1 apr: dagelijks 10.00-17.00 uur. Bezoekerscentrumen en kinderboerderij. Bezoekerscentrum en kinderboerderij Oortjespad. Oortjespad 1, 3471 HD Kamerik. T: 0348 401 193.
Kinderboerderij Oortjespad Startpagina Facebook.
E-mailadres of telefoonnummer. Informatie en advertenties. Bekijk meer van Kinderboerderij Oortjespad op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Kinderboerderij Oortjespad op Facebook. Nieuw account maken. Kinderboerderij in Kamerik. 4.4 van 5 sterren. Community Alles weergeven. 576 personen vinden dit leuk.
Recreatieterrein Kinderboerderij Natuur Kamerik Utrecht Recreatieterrein Oortjespad DagjeWeg.NL.
Op Recreatieterrein Oortjespad is van alles te beleven. Er is een kinderboerderij waar de geiten nieuwsgierig op je af komen lopen. Ook lopen er kleine hangbuikzwijntjes rond. Verder zijn er lig en speelweiden, een dagcamping, een peuterbadje en een bezoekerscentrum.
Oortjespad: Toelichting.
De ontwikkelingen op de locatie Oortjespad omgeving kinderboerderij en Kameryck vinden volledig plaats binnen het bestaande terrein. De bebouwing van Oortjespad bij de kinderboerderij het toekomstige restaurant c.a. ligt op het erf in het lint en is qua maat, vorm en uitstraling ondergeschikt aan het hoofdgebouw.
Dieren, zwemmen en spelen! Oortjespad Kidsproof Utrecht.
Bij Recreatieterrein Oortjespad kun je naar de speeltuin, kinderboerderij of het peuterbadje! Lekker een eind wandelen of fietsen door het Groene Hart en dan neerploffen op een bankje op het Oortjespad! Daar zit je goed, maar zit niet te lang want op Oortjespad is altijd iets beleven!
Elk kind houdt toch van dieren. Liefst Leidsche Rijn Liefst Leidsche Rijn.
Op het Oortjespad is de unieke kinderboerderij Oortjespad gelegen. Uniek, omdat de kinderboerderij midden tussen de weilanden ligt. Het landschap is zo wijds, dat zelfs de kerktorens van Woerden en Kamerik aan de horizon te zien zijn. Dat is toch iets anders dan een stadsboerderij!
Recreatieterrein Oortjespad Uitjes.nl.
Je kunt er dieren aaien op de kinderboerderij, een kijkje nemen in het bezoekerscentrum, spetteren in het peuterbadje of een hengeltje uitgooien in de visplas. Op Oortjespad is het allemaal mogelijk. Maar ook de omgeving is de moeite waard. Op het Oortjespad is een unieke kinderboerderij.
Oortjespad: 3.1 Kinderboerderij.
Ook hiervoor geldt dat hiermee het terrein spannender gemaakt wordt en dat het naast de kinderboerderij een bredere doelgroep zal aanspreken. Wandelpad rondom de plas met een vogelobservatiepost Er zijn vanaf het Oortjespad al voldoende mogelijkheden om een lange wandeling te maken.
Kinderboerderij het Oortjespad Beleef Woerden.
Kinderboerderij het Oortjespad. Op de kinderboerderij zijn diverse dieren te vinden. Zo zijn er ezels en ponys en diverse vogels te zien. In het voorjaar broedt er vaak een ooievaar op het ooievaarsnest. Knuffelen met kleine dieren is ook zeker mogelijk.

Contacteer ons