Meer resultaten voor oortjespad kamerik

oortjespad kamerik
Recreatieterrein Oortjespad Uitjes.nl.
Maar ook de omgeving is de moeite waard. Op het Oortjespad is een unieke kinderboerderij. Uniek, omdat de kinderboerderij midden tussen de weilanden ligt. Het landschap is zo wijds, dat zelfs de kerktorens van Woerden en Kamerik aan de horizon te zien zijn.
Home Kameryck Prachtige locatie in het Groene Hart, Utrecht.
We hebben in een korte periode een onvergetelijke dag neer kunnen zetten, mede dankzij de inzet en professionaliteit van de medewerkers van Kameryck. Op de avond zelf zijn we echt in de watten gelegd. Oortjespad 3 3471 HD Kamerik T.
Dieren, zwemmen en spelen! Oortjespad Kidsproof Utrecht.
3471 HD Kamerik Openingstijden Zie de site voor de actuele openingstijden. Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer. Bij Recreatieterrein Oortjespad kun je naar de speeltuin, kinderboerderij of het peuterbadje! Lekker een eind wandelen of fietsen door het Groene Hart en dan neerploffen op een bankje op het Oortjespad!
Kameryck Kamerik Locaties.nl.
Vraag geheel vrijblijvend een offerte op bij Kameryck.: Oortjespad 3 3471 HD Kamerik Toon kaart. 0348 400 771. Kameryck in Kamerik is prachtig gelegen aan het water en biedt plaats aan ruimtevragende sportieve events, meetings en festivals! Tussen Utrecht en Amsterdam en toch midden in Het Groene Hart bij Woerden, ligt prachtig tussen de weilanden deze bijzondere accommodatie.
Oortjespad Kamerik leukste recreatieterrein Woerden.TV.
Met bijna een derde deel van de stemmen werd Oortjespad in Kamerik uitgeroepen tot het Leukste Recreatieterrein van 2013. Op vrijdag 9 augustus ontving de heer Jaap Verkroost voorzitter van recreatieschap Stichtse Groenlanden en de heer Martin Schreurs loco-burgemeester Woerden uit handen van de heer Charles Wiss directeur Recreatie Midden-Nederland een plaquette en een bijpassende vlag voor het winnende recreatieterrein.
KAMERYCK Vergaderen/Trouwen/Feest/Congres.
Terug naar de resultaatpagina Terug. Oortjespad 3, 3471 HD, Kamerik. 1 300 Personen. Eigen catering is niet mogelijk. Vraag een voorstel aan. Krijg binnen 12 uur antwoord. Midden in Het Groene Hart bij het plaatsje Kamerik, ligt prachtig tussen de weilanden deze bijzondere accommodatie.
Recreatieterrein Oortjespad, Kamerik.
Bent u de eerste die een beoordeling plaatst voor Recreatieterrein Oortjespad? Veel bezoekers die een uitje zoeken in KAMERIK kunnen op basis van uw beoordeling een goed besluit nemen of ze Recreatieterrein Oortjespad wel of niet moeten bezoeken. Beoordeel uw uitje naar Recreatieterrein Oortjespad.
Recreatieterrein Oortjespad, een leuk dagje uit.
Oortjespad 1 3471 HD KAMERIK Recreatieterrein Oortjespad. 3471 HD KAMERIK. Plan uw route. Stuur een e-mail. Ga naar de website. Heel het jaar Geopend. Heel het jaar. Info voor aanbieders. Het Vroege Vogelbos is een bijzondere plek met een theeschenkerij, schaapskooi met schaapskudde, een mooie houten speeltuin en een bostuin.
Vaststelling Bestemmingsplan Oortjespad Woerden.nl. Woerden-logo.
De omgevingsvergunning is verleend op 2 februari 2016. Het recreatieterrein Oortjespad is gelegen ten noorden van het Oortjespad Kamerik aan de westzijde van de Ingenieurs Enschedeweg. Het plan biedt ruimte om de bestaande horecavoorziening Kameryck" op een goede wijze in te passen, inclusief uitbreiding.
Kameryck, vergaderlocatie Kamerik. Uniek vergaderen. BuitenBusiness.nl.
Ligging van deze inspirerende vergaderlocatie. Deze bijzondere vergaderlocatie is landelijk gelegen in Het Groene Hart van Nederland, in de plaats Kamerik in de provincie Utrecht. Kameryck is centraal gelegen tussen Utrecht en Amsterdam, op slechts 10 minuten van de snelwegen A2 en A12.

Contacteer ons